Sexolog og yogalærer i Oslo | Lommesexologen

Glad jeg fikk hjelp av Marina

Det aller beste med å snakke med Marina var at man kan åpne seg om et tema som det er vanskelig å snakke med venner og partner om. Marina har lang erfaring og normaliserer sex og det å samtale om det.

Jeg var kommet til et punkt i mitt sexliv hvor trengte hjelp til å komme meg ut av et tankesett og mønster som jeg så gikk feil vei. Jeg var spent og litt nervøs før konsultasjonen, men Marina var veldig rolig og åpen. Vi hadde en god samtale om min situasjon og jeg fikk noen praktiske tips til øvelser og aktiviteter som jeg kan gjøre alene og med partner. Det aller beste med å snakke med Marina var at man kan åpne seg om et tema som det er vanskelig å snakke med venner og partner om. Marina har lang erfaring og normaliserer sex og det å samtale om det. Jeg er veldig glad jeg fikk hjelp av Marina, og vil ikke nøle med å samtale med henne igjen.

 

Kvinne, 47 år